petak, 8. ožujka 2013.

Tangle Teezer

Nikada nisam mislila da ću reći da sam se zaljubila u četku za kosu, ali eto, i to se dogodilo. Tangle Teezer je pravi mali revolucionarni proizvod koji uvelike olakšava raščešljavanje kose. Ja imam dugu, tankih vlasi koja se lako petlja. Posebna muka mi je bila počešljati ju nakon pranja kad je cijela zapetljana. Mislim da mi je upravo tada popucalo najviše vrhova. Izgleda da je napokon i tome došao kraj! Četka je malo drugačijeg oblika, nego uobičajene, jer nema dršku. Međutim, lako ju je držati u ruci i lijepo sjedne u dlan tako da nema problema. Posebnost je u tome što ima silikonske zupce različite dužine koji se savijaju i na taj način ne čupaju vlasi, već ih nježno otpetljavaju. Nema više čupanja kose i vrištanja za vrijeme češljanja. :-D
Tangle Teezer
Moram naglasiti da su i moje prijateljice jednako oduševljene ovim malim čudom, a obe imaju drugačiji tip kose od moje - gustu, čvrstih i oštrih vlasi.
Tangle Teezer se može kupiti u puno boja te nekoliko verzija, kao što su Compact Styler, Magic Flowerpot (super za djecu) ili Aqua Splash. Ja sam se odlučila za Original, a tata je izabrao rozu, Bubblegum Pink boju i kupio mi preko Feelunique za £10.20.

10 komentara :

  1. Ja sam kupila Macadamia četku i oduševljena sam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uzela sam Macadamiu prijateljici za rođendan, ona je isto tako obožava. Ima jako gustu kosu koju je doslovno nemoguće raščeljati običnom četkom ili češljem. Zakon proizvod. :-)

      Izbriši
  2. Ovo svaki puta gledam kad uđem ovdje u DM. Kada Feelunique bude imao ljetno sniženje, sigurna sam da će biti moja. :)

    P.s. sad kad sam ti iskomentirala pola postova, molim te da makneš kod odgovora provjeru da nismo roboti jer me ubija što svaki puta kad hoću postati moram dešifrirati njihove brojke i slova. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Uklonjena provjera riječi. Tnx. :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovo čudo svaki puta gledam na Feelunique.-u, ali uvijek kupim nešto što mi je u tom trenutku potrebnije. Ali do ljeta će biti moj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako sam ga i ja gledala 100 godina dok mi ga otac nije kupio. Valjda mu dosadilo slušati o Tangle Teezer. :-D Super je i kada stavim masku ili regenerator pa onda s njim raščešljat mokru kosu da se ravnomjerno rasporedi.

      Izbriši
    2. Haha, neki dobar otac :D Stvarno je prekrasan i čitala sam toliko pozitivnih recenzija o njemu :)

      Izbriši
    3. Haha, je super je. :-)
      Zakon je Tangle Teezer, volila bih da je postojao kad sam bila mala. Koje su to bile muke sa češljanjem... :-D

      Izbriši
  5. Ja imam Makadamijinu, odlična je, malo mi je draža od TT zbog toga što ima dršku i praktičnija je, ali što se tiče efekta, na mjestu je.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uzela sam priji Macadamiu za rođendan, ona ima užasnu gustu i čvrstu kosu i obožava tu četku. :-)

      Izbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena