četvrtak, 16. svibnja 2013.

Shopping u svibnju

May shopping
Iako je tek sredina svibnja, ja sam gotova sa shoppingom za ovaj mjesec. :-D Osim ovih stvarčica čekaju se još neki Kerastase proizvodi za kosu naručeni s neta, ali o njima naknadno.

Svibanj je započeo otvorenjem Yves Rocher trgovine u Splitu, a momak me iznenadio sa Monoï de Tahiti Dry Body Oil - suhim uljem u spreju. Već sam pisala koliko volim ulja za tijelo, a još ako ovako dobro mirišu - ne može bolje. Monoï de Tahiti Precious Dry Oil sam uzela jer jednostavno ne mogu odoljeti šljokicama u ulju. Ljeti obožavam takve proizvode, a ovaj me privukao osim mirisom, i izgledom. Detaljna recenzija za oba proizvoda ide uskoro. ;-) Njihovi balzami za usne su mi se isto uvukli pod kožu - odlična hidratacija, baš lijepo dubinski njeguju usne. Do sada sam koristila od kokosa, a ovaj put sam sa izabrala Nourishing Lip Balm with Sweet Almond Oil. Miriše za pojesti, baš mljac.
Yves Rocher Body Oils
Ljeto nam se opako približava i naravno ja svake godine "padnem" na anticelulitne kreme.  Prošlo ljeto sam koristila hvaljeni Collistar, međutim, kod mene je pokazao slabe rezultate. Clarins High Definition Body Lift sam već koristila i bila sam oduševljena rezultatima. Sadrži sitne granulice koje lagano masiraju, a opći dojam je zategnuta, čvrsta i mekana koža. Nije čudotvoran, neće vas zauvijek riješiti celulita, ali uz pravilnu prehranu, puno tekućine i dosta vježbe, rezultati su itekako vidljivi. Ovaj se trenutno nalazi na sniženju (jer je Clarins izbacio novu verziju), tako da sam ga umjesto 400 kn platila 280 kn.
Clarins Body Lift
O La Roche Posay Anthelios AC SPF 30 Matte Extreme Fluidu sam čitala puno pozitivnih dojmova, a kako je u ljekarnama bila akcija od -20% na cijelu Anthelios liniju, odlučila sam ga isprobati. Za sada sam jako zadovoljna. Lancaster Velvet Touch Cream SPF 30 je već 8-9 godina moj HG kada je u pitanju zaštita na plaži te je stoga nisam zaobišla ni ove godine. Znala sam ekperimentirati i sa drugim brandovima, ali  Lancaster je kod mene pokazao najbolje rezultate.
Lancaster & LRP
Što ste vi kupovale ovaj mjesec?






8 komentara :

  1. Super šoping! Ja sam puno kupovala u 4 i 5om mjesecu, vise u new in postu :D
    ali još uvijek nisam kupila kremu sa visokim zaštitnim faktorom :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :-)
      Čekam tvoj new in članak, uvijek volim zaviriti u tuđe shoppinge. :-)

      Izbriši
  2. Sjajan shoping ... baš sve po mom ukusu :D!

    OdgovoriIzbriši
  3. Odgovori
    1. Haha, obavezno probaj ovo Monoi ulje u spreju, ako već nisi, fantastično je. :-)

      Izbriši
  4. Predivan shopping Anchi! Znam da voliš Lancaster proizvode, baš me zanimaju :)
    Šta da ti kažem - i ja sam gotova sa shoppingom za ovaj mjesec, bolje da ne govorim koliko sam potrošila na odjeću, torbe, cipele i kozmetiku (+ Victoria's Secret kostim + Avon) ajajajajaj :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. S Lancasterom nećeš faliti, najbolji su. Je da su skuplji, ali vjeruj, vrijede svake lipe. Ići će kroz par dana recenzija ove kremice. Baš me zanima koji si Victoria's Secret kostim uzela, nadam se da ćeš ga pokazati u nekom od sljedećih članaka. ;-)

      Izbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena