utorak, 28. svibnja 2013.

Summer wish list - part 2

Summer wish list 2
S obzirom da mi je ljeto uteklo :-(, tješim se pisanjem ovakvog članka - drugi dio moje ljetne wish liste. U prvom sam se najviše bazirala na preparativu, a u ovom dijelu ću vam pokazati što bih voljela od dekorative.

Prvo ću krenuti sa kozmetikom za lice. Guerlain Terracotta Teint d'Ailleurs Tinted Moisturizer želim već dugo. Dolazi u dvije nijanse - Blondes 01 i Brunette 02. Inače, nikada ljeti ne nosim puder na licu pa mi se ova lagana tonirana kremica čini kao dobar izbor za neke izlaske kada želim ujednačiti ten.
Guerlain Terracotta
Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder je jedan od ovih new wave pudera, kako ih zovu po stranim blogovima. Laganijih tekstura, ne ostavljaju brašnasti trag na licu, već ga čine svilenkastim. Pogledajte samo ovo savršeno bež pakiranje. Kupila bih ga samo zbog njega, djeluje mi jako elegantno. All-In-One Healthy Glow Cream je novitet iz Les Beiges linije i koliko znam, još uvijek nije dostupna na policama naših parfumerija. No, nadam se da će doći brzo. Naravno, želim i kabuki. Pa da lijepo imam sve. :-D
Chanel Les Beiges
Chanel Soleil Tan de Chanel Bronzing Makeup Base me privlači već koju godinu. Nadam se da ću ga uspjeti kupiti ovo ljeto. Čitala sam o njemu puno pozitivnih recenzija, a kako nikada nisam koristila kremaste bronzere, nadam se da će ovo biti moj prvi.
Chanel bronzer
Pierre Hardy x NARS kolekcija me oduševila. U njoj se nalazi nekoliko duo nijansi lakova za nokte te dva rumenila. Meni se svidjelo High Voltage Blush u nijansi Boys Don't Cry koju u NARS-u opisuju kao pink grapefruit.
NARS Boys Don't Cry blush
Novost u Chanel L'Ete De Pappilon ljetnoj kolekciji su Chanel Stylo Eyeshadow - sjenila u sticku sa efektom hlađenja. Ova je kolekcija već dostupna u našim parfumerijama, a želja mi je nijansa Moon River koja izgleda kao dupe moje omiljene Chanel olovke za oči Rose Platine.
Chanel Moon River
Alber Elbaz Lancôme kolekcija me oduševila svojim pakiranjem koje je osmislio Lanvinov dizajner. Kako je Hypnose Drama moja omiljena maskara, želim je imati u ovom LE pakiranju.
Lancome Alber Elbaz
NARS Satin Lip Pencils dolaze u čak 17 nijansi. Mislim da svatko može pronaći svoju idealnu, a mene su nekako najviše dojmile Luxembourg i Yu - dvije žarko roze boje. Ovakvih nijansi za mene nikad dosta. :-D
NARS Satin Lip Pencil
Dior Summer Mix kolekcija je jednostavno preslatka. Četiri nove nijanse lakova za nokte (Dye, Sunnies, Capeline i Creolies) sa odgovarajućim kremastim rumenilima su me oduševile. Nadam se da će se koji proizvod naći u mom neseseru.
Dior Summer Mix 2013
Illamasqua Paranormal kolekcija, osim kul imena, sadrži i neke kul proizvode. Novitet Hydra Veil me najviše zanima, a zatim novi lakovi za nokte koji svijetle pod UV svijetlom - super za ljetne izlaske.
Illamasqua Paranormal
Lancaster Tan Preparer Sun Preparing Hydrating serum i Hydrating water su noviteti u Lancaster Sun liniji. Oba proizvoda se nanose na kožu dva tjedna prije izlaganja suncu kako bi potakli kožu na tamnjenje i pripremili je za sunce. Nemam iskustva sa ovakvim proizvodima, ali vjerujem Lancasteru.
Lancaster Tan
I na kraju jedan parfemčić - Biotherm Eau de Paradis. Do sada nisam obraćala pozornost na Biotherm toalete vodice, nisu mi djelovale zanimljive. Nakon što sam ovu isprobala, onako usput, odmah sam je stavila na svoju wish listu - baš me oduševila. Miris je lagan, slatkasto cvijetni. Pravi za ljeto.
Biotherm Eau De Paradis
I to bi bilo to. Kako vam se sviđa ovaj drugi dio moje wish liste? Želite li i vi neki proizvod s nje?

Sve slike su preuzete sa interneta.

13 komentara :

  1. Prekrasna i poskupa wishlista. Jako mi se sviđaju svi proizvodi. Ja još nisam napisala post sa svojom wishlistom, sve se bojim započeti ju pisati... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Počni odmah. :-D Tako sam i ja svoju u nadi da će je netko vidjeti, haha.
      Ja se nadam da ću uspjeti nabaviti barem pola stvari sa liste.

      Izbriši
  2. Aaaa, samo ćeš me natjerati u još veći trošak :) Dijelimo skoro pola WL (pogotovo ovaj prvi dio), a onda sam nadodala još nešto na nju, poput ove Biotherm vodice :D

    Btw, super WL, imamo sličan ukus :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala.:-)
      I meni se čini da imamo sličan ukus u kozmetici. Biotherm vodica me pozitivno iznenadila, a nisam očekivala niišta posebno.

      Izbriši
    2. :) Skužila sam da imamo jako sličan ukus :D
      I baš ću potražiti tu Biotherm vodicu, baš me zanima kako miriše :D

      Izbriši
  3. Krasa WL! Ja bih Narsove olovke <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tnx. :-)
      NARS olovke planiram prve naručiti, javim dojmove.

      Izbriši
  4. Pola tvoje WL bih rado i sama imala :)

    OdgovoriIzbriši
  5. NARS olovke za usne. Iako znam da bi mi skupljale prašinu na polici, važno je da ih isprobam:D

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena