četvrtak, 27. lipnja 2013.

Kérastase Soleil - part 2

U prvom dijeluKérastase Soleil liniji predstavila sam vam kupku i regenerator za kosu za zaštitu od sunca.
Koristim ih godinama i ne mogu im naći nijednu zamjerku. Naprotiv, rade točno ono što i obećavaju. Kako sam ja opsjednuta proizvodima za kosu (čitaj Kérastase), volim ubaciti i pokoji dodatni - više iz gušta, nego potrebe.:-D U nastavku pročitajte kako mi se sviđaju fluid i ulje iz iste linije.
Kerastase Soleil Protection
Kérastase Soleil Aqua-Seal je fluid za kosu koji smanjuje štetni utjecaj morske soli, sunca te klorirane bazenske vode. Njegova Aqua-Lock tehnologija ima trostruki učinak: hidrataciju, vodootpornost te zaštitu od sunca.
Pakiran je u jednostavnu ambalažu sa pumpicom kojom se proizvod lako dozira. Količina koju dobijete iznosi 125 ml. Prvi put sam ga kupila prošlo ljeto i odmah se zaljubila u njega. Zašto? Jer je ovo uistinu jedan fenomenalan proizvod!
Aqua-Seal dolazi u formi fluida kojeg je prije nanošenja na kosu potrebno zagrijati među dlanovima. Moja kosa je dosta duga te je za nju potrebno 4-5 pritiska na pumpicu. Nanosim ga nakon pranja, kao i na plaži nakon svakog izlaska iz mora. Kako je ovo leave-in proizvod, nije ga potrebno ispirati.
Kosa je s njim predivna - sjajna i hidratizirana, a lokne su same od sebe lijepo formirane. Imam dojam da sva sol sa kose jednostavno "sklizne" i na taj način je čuva. Sve što mogu poželjeti od jednog proizvoda. Kosa je na kraju ljeta očuvana i nema ispucanih vrhova.
Ukoliko se odlučite kupiti jednu stvar iz Soleil linije, preporučila bih da to bude Aqua-Seal. ;-) I slobodno ga možete kombinirati sa svojim uobičajenim proizvodima.
Huile Celeste
Šljokice u Huile Céleste koje se ne vide na kosi :-(

Sa Huile Céleste uljem imam neki čudan love-hate odnos. Kada je tek izašao skroz sam poludila za njim. Šljokice, šljokice! I tako se meni momak smilovao i kupio mi ga, ja cijela sretna odlazim u kupaonu i špricam ga po kosi, kad ono - ŠOK! Kosa je sljepljena, masna i nekako plastična, kao u lutke. Ni traga onom efektu kojem sam se nadala (šljokice nisu uopće vidljive). :-( Nisam je imala vremena (ni živaca) prati, mislim se: "Ma ionako ću sad na plažu". Međutim, nakon kupanja i dolaska kući, kosa je izgledala super - nestao je taj ružni plastični sjaj, a kosa je bila mekana i glatka. Nastavila sam ga koristiti cijelo ljeto i na kraju sezone, ona je bila očuvana.
No, mislim da ovo nije proizvod kojim se postiže dobra njega kose, unatoč tome što u sastavu sadrži ulje makadamije. Jednostavno se ne upija, već stoji na površini te definitivno nije primjeren za npr.gradsku šetnju. Ali se ipak pokazao dobar što se tiče zaštite. Potrošit ću još ovo malo što mi je ostalo, ali ga ne planiram kupovati u budućnosti.
Količina je ista kao i kod Aqua-Seal - 125 ml, ali dolazi u bočici sa sprejem.

Opet ću vam preporučiti on-line kupovinu (Feelunique, Lookfantastic itd.) jer je kod nas cijena za svaki oko 200 kn, a na navedenim stranicama oko 150 kn.

Jeste li isprobale koji od ova dva proizvoda? Planirate li?

6 komentara :

  1. Imam aqua-seal fluid i savršen mi je :D
    Baš sam gledala i ovo šljokičavo ulje, nisam očekivala da će imati takav efekt i svakako sam očekivala njegu kose.. Mislim da ću ga preskočiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slobodno ga preskoči ako tražiš dobru njegu. Drži se Aqua-Seal, on je puuuuno bolji.:-)

      Izbriši
  2. Šteta da ti ne odgovara šljokičasto ulje :/ too much novaca za fail proizvod :D Aqua seal stavljam na listu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se. :-)
      Da ulje nije bilo poklon od momka, još bi ga davno proslijedila. Ovako mi je bilo žao pa sam ga nastavila koristiti. Dobro on štiti kosu, ali nimalo ne njeguje, a o izgledu uopće neću. :-D Prestrašno, ka miš iz ulja.

      Izbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena