nedjelja, 23. lipnja 2013.

Monoï #4 - Yves Rocher Monoï Eau des Vahinés

Yves Rocher Monoi Eau Des Vahines
Još jedan proizvod u nizu  Monoï recenzija. Ovaj put vam predstavljam Yves Rocher Monoï Eau des Vahinés EDT.
Prošlo ljeto Yves Rocher je izbacio ovaj miris u svojoj kolekciji kao limitirano izdanje za 2012.godinu. Mislila sam se hoću li ga recenzirati, no kada sam vidjela da će biti dostupan i ove godine, odlučila sam da ipak hoću.
Mislim da je parfeme teško recenzirati, najprije jer su nam svima ukusi različiti, a i jer svačija koža reagira drugačije na isti miris. U svakom slučaju, ukoliko se odlučite na kupnju, prije toga ga isprobajte u dućanu. ;-)
Yves Rocher Monoi Eau Des Vahines
Monoï Eau des Vahinés dolazi pakiran u plavoj kartonskoj kutiji sa Tiare cvijetom. Nasuprot kolorističnoj kutiji, bočica je vrlo jednostavna, prozirna sa smeđim čepom. Dostupan je u jednoj količini - 100 ml.
Miris odiše egzotičnim notama cvijeta tiare, ylang-ylanga, kokosa i vanilije. Na mojoj koži se u početku najviše osjeti tiare (gardenija) i taj se miris zadrži nekih pola sata. Nakon toga, lagano se počinje osjećati i vanilija u kombinaciji sa kokosom, no i dalje prevladava miris tiare. Ako bih ga išla usporediti sa mirisom YR Monoï ulja, rekla bih da je ovaj definitivno jači i intenzivniji te se više osjeti cvijetna nota.

Osobno ga obožavam, miriše mi kao ljeto u bočici. :-D Ovu zimu sam ga ponekad znala staviti mrvicu na zapešće prije spavanja, samo da me vrati u ljetni odmor.
Moram priznati da me iznenadio postojanočću - znam se namirisati ujutro oko 6 i osjećam ga cijeli dan. Naravno, intezitet oslabi s vremenom, ali i dalje je prisutan.
Yves Rocher Monoi Eau Des Vahines
Mislim da ga je za sada moguće nabaviti u Yves Rocher trgovinama u Zadru i Zagrebu jedino u kombinaciji sa Lagoon gelom za tuširanje po cijeni od 135 kn. Definitivno isplativo, ako mene pitate. Ja sam njega samog platila 170 kn prošlo ljeto.

I što kažete? Hoćete li ga isprobati?

9 komentara :

  1. Trk do trgovine, da vidim hoće li mi se svidjeti miris, ostalo zvuči obećavajuće:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mislim da će biti dostupan i ove godine kod nas :D Jedva čekam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :-) Svakako ga isprobaj, mislim da bi ti se mogao svidjeti.

      Izbriši
  3. Zvuci dobro ali nisam u mogucnosti isprobati ga jer su mi njihovi ducani daleko :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj. :-(
      Ali zato ti je barem dostupan web shop. :-)

      Izbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena