utorak, 30. srpnja 2013.

Shopping u srpnju

Ovaj mjesec sam većinu novca potrošila na koncerte i festivale pa sam mislila da neću uspjeti kupiti ništa  od kozmetike. Ali, nakon uspješno položenih ispita, ipak sam se odlučila počastiti sa nekoliko stvarčica. Neke su još na putu do mene, neke sam zaboravila slikati. :-p
June shopping
O Dior Crème Abricot sam čitala masu pozitivnih recenzija i napokon je odlučila kupiti nakon što sam ostala bez Lush Lemony Flutter. Koristim je poslijednja 3 tjedna i oduševljena sam. Mislila sam da je previše dati 180 kn za kremu za kutikule, ali ova vjerujte, vrijedi i više. 
Clarins Huile "Anti-Eau" sam kupila kao nadopunu za njegu uz High Definition Body Lift. Obožavam miris ovog ulja, jednostavno je očaravajući. 
Bourjois Refresh Me! Shower Gel miriše divno i pravi je užitak otuširati se njime nakon napornog dana. Bourjois je s novom linijom gelova napravio super posao.
Naravno, pao je i malecki shopping u Yves Rochera.  Jardins du Monde gelovi su mi jedni od omiljenih, a ovaj put sam izabrala Ylang-Ylang Shower Gel i Californian Almond Shower Cream. Ylang-Ylang kupujem prvi put i baš mi se sviđa. Izraženi cvjetni miris mi se dopao čim sam ga uzela u ruke, tako da vam ga preporučam ukoliko ga još niste isprobale. Badem je već klasika i moj je najdraži JDM gel za tuširanje.
Lagoon Moisturizing Perfumed Body Mist je kupljen kako bih imala cijelu Monoï kolekciju, barem ovaj dio koji je stigao u nas. :-D Malo sam tužna što nisu dobili i Lagoon gel za tuširanje, ali što je tu je.

Za sada je to sve. Sutra mi završava praksa i odmah poslije idem na zasluženi prvi dio ljetnog odmora. Nakon toga se vraćam sa nekoliko članaka koji su već u pripremi, a vi mi  do tada uživajte u ljetu i odmoru! :-)

8 komentara :

  1. I meni se sve sviđa :D
    Bila sam jučer u YR u Splitu - jedva sam se suzdržala :D
    Baš sam pitala za Lagoon gel za tuširanje, rekli su da ih neće niti dobivati :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, i meni su rekli da ga neće dobivati. :-( Šteta, ja sam mu se veselila. Nadam se dogodine.

      Izbriši
  2. Smijem ti ovo ukrasti? Definitivno i stvarčice koje bih izabrala za sebe.

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasni proizvodi a koliko vidim CD je sljedeći na recenziji ... odmah se dalje bacam na čitanje :D.

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena