subota, 10. kolovoza 2013.

Kérastase Touche Finale serum

Ah, taj Kérastase! Taman kada pomislim kako ne može imati bolje proizvode on me opet iznenadi. Ovaj put riječ je o cijeloj jednoj novoj liniji Styling Couture koja sadrži 11 potpuno novih proizvoda. Sastoji se od dvije podlinije - Designer (tirkizno pakiranje) u kojoj se nalaze proizvodi za oblikovanje frizure te Perfector (ljubičasto pakiranje) linije proizvoda za zavšni finish.

Kao i uvijek bilo mi se teško odlučiti za jedan proizvod, stoga su mi roditelji i momak :-D odlučili skratiti muke i poklonili mi Touche Finale serum.
Kerastase Touche Finale
Kérastase Styling Touche Finale je zaglađujući serum za kosu. Pakiranje je klasično, na pumpicu kao i kod većine drugih seruma. Sviđa mi se ljubičasta boja ambalaže, nekako mi je šik. :-D Količina iznosi 30 ml, sasvim dovoljno za jedan serum. Miriše nježno i nenepadno, a miris se u kosi zadrži neko kraće vrijeme.

Tekstura mi se sviđa - nije presilikonska, već više nekako vodenastija. Draži mi je takav tip seruma jer ne oteža vlasi. Kupljen je preko Feelunique stranice, a kada će biti dostupan kod nas - ne znam.

Koristim ga na suhoj kosi, nakon što sam je isfenirala ili pustila da se osuši na zraku. Za moju kosu dužine do struka potrebna su 3-4 pritiska na pumpicu. Lagano serum zagrijem među dlanovima te nanesem na cijelu dužinu od brade do vrhova, izbjegavajući korjen. Serum kosu čini nevjerojano mekanom i glatkom na dodir. Doslovno je glatka poput svile, pravi je gušt prolaziti prstima kroz nju. :-D Također joj pruža visoki sjaj koji čini da ona izgleda zdravo i njegovano. Sprječava statički elektricitet i lijepo zagladi vrhove. Oduševljena sam! Zapravo, dugo sam izbjegavala silikonske serume iz razloga što bi mi često kosu učinili mlitavom, masnom i slijepljenom. Ovaj je potpuna suprotnost i svakako ga preporučam!

Ne planiram se zadržati samo na ovom jednom proizvodu iz Styling Courure linije. Slijedeći na popisu su Gloss Appeal sprej za sjaj, Spray à Porter koji pruža beach wave efekt, Crème de la Crème krema za oblikovanje te Powder Bluff , šampon za suho pranje kose.

Kérastase je opet napravio odlčnu stvar sa novom linijom i nadam se da će je u budućnosti proširivati novim proizvodima.

Jeste li isprobale koji od novih proizvoda iz Kérastase Styling Couture linije? Koje serume za kosu koristite?

8 komentara :

  1. Nisam nikada koristila Kerastase, ali mi je sam brend, kao i ovaj proizvod skorz privlacan. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vrijeme je da nabaviš nešto od Kerastase-a. :-D
      Serum je ispunio sva očekivanja, lagan je, a radi super posao.

      Izbriši
  2. Ja nikako da isprobam nešto od njih. :D Jako mi se sviđa ovo ljubičasto pakiranje.. što ću, padam na sve što je ljubičasto :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene je pakiranje skroz osvojilo. :-D Obožavam ljubičastu u svim verzijama.

      Izbriši
  3. Sad ću te ubiti zbog ovoga! Ajme, dobila si me odmah! Kupujem prvom prilikom! Opsjednuta sam kosom u zadnje vrijeme. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :-D Ja sam uvijek opsjednuta kosom, posebno Kerastase preparatima.
      Nećeš požaliti, vjeruj mi. :-)

      Izbriši
  4. Ajme, sad bi se živa pojela - taman sam napravila narudžbu za Kerastase serum iz crystaliste linije, a ovaj mi se također dopada. Nisam ni vidjela tu novu liniju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Cristalliste nisam probala, držim se svoje Resistance. Iako me serum iz iste linije mami. :-D
      Baš me zanimaju tvoji dojmovi.

      Izbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena