srijeda, 18. rujna 2013.

Caudalie Deep Cleansing Exfoliator

Obožavam Caudalie! Posljednji njihov proizvod koji me oduševio je Deep Cleansing Exfoliator - krema za dubinski piling i intenzivno čišćenje kože.

Caudalie Deep Cleansing Exfoliator

Piling je pakiran u mekanu bijelu tubicu sa zelenim crtežom grožđa, tipičnu za Caudalie kozmetiku. Proizvod je lako istisnuti iz nje, ali neće vam izletiti previše pilinga. Količina iznosi 60 ml, po meni i više nego dovoljno. Piling koristim na tjednoj bazi, tako da vidim da će mi dugo trajati. Miris je blag, blag, jedva sa osjeti.

Caudalie Deep Cleansing Exfoliator

Tekstura je vrlo zanimljiva - skoro kao neka šlag pjenica sa tonom sitnih mikrozrnaca. Do sada su svi moji pilinzi imali veća (i rjeđa) zrnca. Sadrži i mentol za osvježenje i pulpu grožđa koja dubinski hidratizira kožu. I ovo je točno. Koža je nakon korištenja mekana i nahranjena, što kod mene do sada i nije bio slučaj sa pilinzima. Pore su dubinski očišćene i lice je blistavo. Malo me iznenadilo koliko su zrnca zapravo oštra pa ako vam je koža osjetljiva preporučam manju količinu i nježnije pokrete na koži lica.

Caudalie Deep Cleansing Exfoliator

Proizvod ne sadrži parabene, fenoksietanol, ftalate, mineralna ulja, natrij lauret sulfat, sastojke životinjskog porijekla. Bravo za Caudalie! Piling je ispunio sva očekivanja pa i više od toga i svakako ću ga ponovno kupiti kada potrošim ovaj.

Cijena mu je 164 kn, a možete ga kupiti u svim ljekarnama koje drže Caudalie, kao i u Formasana Web Shopu, odakle sam ga i sama naručila.

I za kraj, jedna slikica moje trenutne Caudalie kolekcije. :-)

Caudalie kolekcija

Jeste li isprobale Caudalie Deep Cleansing Exfoliator? Koji je vaš omiljeni piling za lice?

7 komentara :

  1. Divna ti je Caudalie kolekcija! :D
    Puno sam čitala o ovom pilingu i uglavnom ga svi hvale pa mi je tako na listi vec duze vrijeme, iako obozavam svoj Cattier piling od bijele gline i aloe vere. Stvarno pruza sve sto od pilinga očekujem, i to za samo 56 kuna :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala. :-)
    Da, sjećam se tvog članka o Cattier pilingu i da si ga nahvalila. Ja sam ovim trenutno prezadovoljna, a možda jednom probam i Cattier.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zavidna Caudalie kolekcija :D
    Obožavam Caudalie kao brend! Imam par njihovih proizvoda, na ovaj piling nisam još naišla, ali sam čitala samo najbolje recenzije o njemu. Imam Caudalie gentle buffing cream piling, a ovaj mi je sljedeći na listi :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Gentle buffing cream nisam isprobala, ali ne sumnjam da je super. Odgovara mi većina njihovih proizvoda, osim Pulpe Vitaminee linije, izazvala mi je neke sitne prištiće.

    OdgovoriIzbriši
  5. A Girl In Berlin23. rujna 2013. u 10:43

    Imam i potpisujem oduševljenje cijelom Caudalie kolekcijom. I imam sve sa slike i jako sam zadovoljna. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Tvoja recenzija mi je i pomogla u kupnji ;-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Koliko slušam o Kiehl's pilingu, dokopat ću ga se kad tad :-P

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena