ponedjeljak, 23. rujna 2013.

Illamasqua Precision Ink - Glister

Ne znam kako do sad već nisam recenzirala Illamasqua tuš za oči u nijansi Glister. Kako bilo, red je došao i na njega.

Illamasqua Glister

Illamasqua Precision Ink lineri su pakirani u jednostavnu crnu ambalažu. Meni je lijepa, bez previše črčkarija po sebi. Količina je mala i iznosi 1,8 ml. Bilo bi mi draže da je veća. Aplikator je spužvast, vrlo precizan i rad s njim ne predstavlja problem. Čvrst je pa je lako izvući preciznu liniju s njim. Formula je malo na tekuću stranu, potrebno ga je promućkati prije uporabe da bi se pigment ravnomjerno rasporedio. Nije mi izazvao nikakve iritacije, suzenje očiju itd.

Illamasqua Glister

Glister je jedna vrlo posebna nijansa. Nisam sigurna da sam vidjela iti sličnu kod drugih brandova. Riječ je o opalno shimmerastoj nude boji, koja se presijava se u plavim, lila i rozim nijansama. Fantastično izgleda na dnevnoj svjetlosti, oči djeluju svježe i odmornije. Meni je toliko poseban da ga najčešće nosim samog u kombinaciji sa crnom maskarom. Obavezno bacite pogled na Illamasqua linere, imaju još lijepih nijansi (npr.Havoc).

Illamasqua Glister

P.S. Dosta sam se namučila dok sam ga pokušala uslikati, no jednostavno je nemoguće slikama dočarati boju u stvarnosti.

Možete ga kupiti preko Illamasqua web shopa, u njihovom dućanu ili u nekim Mullerima (Split, Rijeka i Zagreb) za cijenu od 170 kn.

Koristite li linere u bojama? Kako vam se sviđa Glister?

6 komentara :

  1. Jako lijepa nijansa ... dodano na WL.

    OdgovoriIzbriši
  2. A Girl In Berlin23. rujna 2013. u 10:42

    Ne koristim linere u boji. iOnako se mučim sa običnim crnim. Ali mi je jako lijepo vidjeti na drugima. I vjerujem da je lijep.

    OdgovoriIzbriši
  3. Da, baš je lijepa. I treba ti :-D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja sam se ispraksirala sa nanošenjem linera tako da mi nije problem. :-) A ako budeš u prilici, isprobaj ga. Tko zna...

    OdgovoriIzbriši
  5. joj ja sam ti od tuševa davno odustala, nije to za mene i moje spuštene kapke :DD ali mi je baš intrigantna ta njudasta nijansa tuša :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja sam ga isprobala na priji koja ima izraženo spuštene kapke i za razliku od tamnih linera sa kojim joj oči djeluju puno manje, ovaj joj super stoji. Otvori pogled nekako.

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena