subota, 5. listopada 2013.

L'Erbolario Argan proizvodi za njegu tijela

Ulje argana raste samo na jednom mjestu na svijetu: u jugozapadnom Maroku, zemlji oker boje i začina. Ulje argana u svom najčišćem obliku obogaćeno je vitaminom E čime je još više ojačano njegovo djelovanje protiv starenja. Bogato je tokofenolima, polifenolima i masnim omega 6 kieselinama i iz dana u dan koži lica, vrata i dekoltea vraća tonus i elastičnost.

L'Erbolario Argan

L'Erbolario all'Olio di Argan kolekcija za njegu tijela se sastoji od nekih 10-ak proizvoda, a ja sam za prvu ruku izabrala pjenu za kupanje i kremu za tijelo. Inače obožavam L'Erbolariove mirisne linije - 3 Rosa, Te Bianco, Tiare te omiljenu Papavero Soave. Oni koji me poznaju, znaju koliko sam opsjednuta proizodima za njegu tijela, a L'Erbolario mi je jedan od omiljenih brandova. A njegova Argan linija se pokazala idealnom za njegu kože sad kada je zahladilo.

L'Erbolario Argan

L'Erbolario Argan pjena za kupanje dolazi pakirana u čvrstu neprozirnu plastčnu ambalažu bež boje. Princip otvaranja je jednostavan, samo prstom pritisnete poklopac i on se otvori. Moram reći da mi je ovo najdraži i najjednostavniji način otvaranja gelova, pogotovo s mokrim rukama. Količina je standardna i iznosi 250 ml.
Miris ove pjene je mmm, po kremi od lješnjaka, ali se ne zadržava dugo na koži. Unatoč tome, pravi se gušt tuširati njome po ovom hladnom vremeneu, imam dojam da me taj miris grije. Prednost je što nimalo ne isušuje kožu i nije mi potrebna mazalica nakon nje. Iako joj je cijena visoka (za proizvod za tuširanje) i iznosi 95 kn, kupit ću je opet povremeno jer sam jako zadovoljna njom.

L'Erbolario Argan

Krema za tijelo je upravo onakva kakvu volim. Pakirana je u posudicu od 200 ml unutar koje se nalazi plastična zaštita. Miris je nešto intenzivniji nego kod pjene, ali ga karakterizira jednaki topli i kremasti miris lješnjaka. I za razliku od pjene, dugo se zadržava na koži.

L'Erbolario Argan

Tekstura je kremasta, ni premasna ni vodenasta. Lako se razmazuje i lako upija ostavljajući kožu mekanom, nahranjenom te lagano namirisanom. Iako se brzo upije, dosta je hidratantna i na kraju dana koža je mekana jednako kao i na početku kada sam je stavila.  Doslovno, kao da sam tek nanijela kremu. Veliki plus! Oduševila me i kupujem je opet u budućnosti.
Cijena je 185 kn, ali sam je ja kupila u DM-a sa bonom od -25% pa me izašla jeftinije.

L'Erbolario Argan

P.S. Uz svaki kupljeni L'Erbolario proizvod dobijete mali tester u kartonskoj ambalaži. ;-)

Volite li L'Erbolario proizvode? Koji su vam najdraži? Imate li koji za preporučiti?

9 komentara :

  1. alittlemakeupobsessed7. listopada 2013. u 00:47

    volim lerbolario, ali najviše volim liniju s ljubičicom, miris lješnjaka mi i nije nešto privlačan :(

    OdgovoriIzbriši
  2. kvragu ovo mi zvuči jako privlačno, volim ovakve mirise. :D krema s ljubičicom mi se nije baš svidjela, potražit ću testere ovih proizvoda :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Aaa, ljubičica. S njom imam neku čudan odnos - čas mi odgovara, čas ne. Više ovo drugo. Al imaju stvarno ogroman izbor, svako može naći miris koji mu odgovara.

    OdgovoriIzbriši
  4. Nadam se da ćeš ih uspjeti naći, miris je ajme mljac. :-D

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja želim isprobati ovu liniju! Jako, jako želim!

    OdgovoriIzbriši
  6. Joj, famozna je, miris je pravi zimski. A njega izvrsna!

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja sam trenutno ovisna o proizvodima čim imaju natpis argan ... moram baciti oko ;).

    OdgovoriIzbriši
  8. I ja...još od kada sam prvi put isprobala Moroccanoil. :-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Istina. Zadnjih dana doslovno spašava moju suhu kožu, jako je hidratantna.

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena