četvrtak, 31. listopada 2013.

Shoping u listopadu

Zadnji je dan listopada i vrijeme je za članak o mjesečnom shoppingu. :-D Zapravo je pola ovih proizvoda kupljeno još sredinom rujna pa ste recenzije za neke već mogle pročitati.


Krećem sa Roger & Gallet Shiso Gentle Shower Cream, kremastim gelom za tuširanje koji je bio poklon od bake. Moram reći da me Roger & Gallet opet oduševio! Prije nekoliko godina sam također od bake dobila neke njihove kreme za tuširanje i mislim da su jedni od najboljih na tržištu. Izuzetno su kremasti, sadrže shea butter i nakon njih vam nije potrebna nikakva krema/losion. A Shiso je idealan za jutarnje tuširanje zbog svog revitalizirajućeg mirisa.

Avène Triacnéal sam kupila zbog puno pozitivnih recenzija po netu i sada, nakon mjesec dana korištenja, vidim pomake. I to dobre. Ovo proljeće i ljeto sam koristila dva La Roche Posay proizvoda za lice koji su napravili takav nered na mojoj koži da još uvijek saniram posljedice. :-( Avène proizvode koristim od srednje škole i nadam se da ću se uz pomoć Triacnéala riješiti problema na licu.


A L'ebolario All'Olio di Argan pjena za tuširanje i krema za tijelo su neodoljivi. Pogotovo krema - što je više koristim, to mi je bolja. I mirišu za pojesti, mljac.


Yves Rocher JDM gelove sam hvalila ovdje, a o Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque sam pisala ovdje. Obožavam ovu masku, kosa miriše danima nakon pranja. Na mojoj je kosi jednako učinkovita kao i Moroccanoil intenzivna maska, u pricipu je razlika samo u mirisu. I cijeni.


Iz Caudalie Vinosource linije sam kupila S.O.S. serum te Sorbet kremu. Koristim ih svaki dan, a uskoro će te moći pročitati zašto su me toliko oduševili.


Na ljeto je Lancôme najavio suradnju sa Lanvinovim dizajnerom Alber Elbazom, a kolekcija je uključivala palete sjenila, mono sjenila te legendarne maskare u LE ruhu. Ja sam se uspjela dokopati Hypnôse Drama maskare, koju i inače obožavam <3.


A svake godine u ovo doba L'Occitane nas iznenadi novom limitiranom Shea linijom. Ove godine mirisi su Nježna ruža, Stravstveni jasmin te Profinjena ljubičica. Ja sam se odlučila za ljubičicu, tj. Subtle Violet Body Cream i omiljenu kremu za ruke u limitiranom pakiranju. Krema za tijelo je bogate i hranjive teksture, a koža je divna nakon mazanja. Ali ima jednu malu manu, a to je da se miris koji me u početku asocira na neprežaljeni Rochasov Tocadilly parfem, ubrzo promijeni u jedan skroz drugačiji. :-( Šteta, jer da nije toga, imala bi čistu peticu od mene.


Što ste vi kupovale ovaj mjesec?

10 komentara :

  1. the beauty department1. studenoga 2013. u 11:13

    Ja sam koristila triacneal i nije mi bas bio najsretnije rjesenje, posebno kad sam cula da ima odredjeni sastojak vitamina A koji i nakon nekog vremena moze uticati na plod pa nisam htjela vise da se igram s tim :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kod tebe kao i uvijek odličan šoping s pomno odabranim stvarima! Sve od L'ebolarioa bih ti ukrala :DD vjerujem ti da dobro miriši i koliko ih spominješ morat ću si barem nešto kupiti. Imala sam tester mazalice s ljubičicom i nije me se baš dojmila. Čekam recenziju Sorbet kreme, meni je isto dobra, a volim i serum <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni se lice drastično poboljšalo od nje (imala sam jedan period pogoršanja). Ali, nisam znala da sadrži taj sastojak, bacam se u istraživanje. I hvala. :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Tnx. :-)
    Ići će recenzija Sorbet kreme kroz koji dan, davno sam uslikala, imam još samo dovršiti članak. Malo su me stisli ispiti. :-P

    OdgovoriIzbriši
  5. Ne znam šta bi izdvojila jer mi sve izgleda privlačno, možda Arganovu liniju jer mi je Argan trenutno "must have" proizvod :/ ili R&G tuširalicu koje obožavam.

    OdgovoriIzbriši
  6. Joj, ova Argan krema za tijelo je predobra. Koristim je skoro svaki dan, zanemarila sam ostale mazalice zbog nje.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja koristim trenutno TriAcneal i moram priznati da vidim pomake, ali i da me lice peče od njega :( divne stvari!

    OdgovoriIzbriši
  8. Mene nimalo ne peče. :-/
    Ja sam je sada prestala koristiti kada sam malo istražila, vjerojatno ću uzeti Bioderma serum.

    OdgovoriIzbriši
  9. Ubijaš me Lerbolario linijom tako da mislim da ću je uskoro skinuti sa WL. Kakav je YR? Caudalie sam imala i bila prezadovoljna. Loccitane mi je još uvijek tiha patnja.

    OdgovoriIzbriši
  10. YR gelovi su famozni, nemam riječi. Sada trošim pamuk, ima nježan miris, tako je ugodan prilikom tuširanja. A koža je poslije mekana, rijetko koji drugi gelovi je ostave takvom. Macadamia miriše kao neki kolačići.
    Ako ćeš kupovati nešto iz L'Erbolario Argan linije, obavezno uzmi kremu za tijelo. Jedna od najboljih koje sam isprobala.

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena