petak, 13. prosinca 2013.

Real Techniques Stippling brush

Ovo će biti jedna brzinska recenzija, da ne ispadne da ne mislim na blog. :-D Nekako sam si sama zadnjih dana napravila užasnu organizaciju vremena (dođem s faksa pa spavam cijelo popodne) i nisam uspila napisati niti jedan pošteni članak :-( Da ne pilam previše, evo riječ-dvije o jednom kistu koji je ispunio sva očekivanja, pa i više.

Nakon oduševljenja Real Techniques Core setom, jedva sam dočekala priliku kada ću ugrabiti još koji hvaljeni RT kist. Negdje krajem listopada sam radila svoju prvu iHerb narudžbu, a kako mi se bližio i rođendan, od tate sam na poklon dobila Stippling Brush, ilitiga popularnu bockalicu.

Real Techniques Stippling Brush

Kao i ostali kistovi izrađena je od čvrstog aluminijskog dijela sa crnim gumiranim dijelom na dnu. Jedina je razlika u boji, koja je ovoga puta metalik roza i meni je divna, baš nekako girly.  Dužina drške je idealna, nije prekratka, ni dugačka te savršeno leži u ruci. Dlake su, kao i kod Core seta, sintetičke i gusto zbijene te lako kupe proizvod, bilo tekući, kremasti ili kameni. Kist se lako pere i brzo suši i nisam primjetila ispadanje dlaka.

Real Techniques Stippling Brush

Meni je pravi gušt nanositi tekući puder ovim kistom jer su dlake mekane i ne grebu kožu. To radim na način da prvo stavim puder na kist (ili ruku pa ga pokupim), a zatim ga lagano bockajućim pokretima nanosim na lice. Na kraju sve skupa izblendam manjim kružnim pokretima i gotovo! Definitivno se vidi razlika u finishu u usporedbi sa nanošenjem prstima.
Volim nanositi i kremasto rumenilo ovim kistom, isto tako manjim kružnim pokretima, a rumenilo djeluje puno prirodnije i ljepše na koži te nema vidljivog prijelaza.

Real Techniques Stippling Brush

Na kraju još jedino mogu reći da vam svakako preporučam ovaj kist, ja se bez njega više ne šminkam! Koristim ga na dnevnoj bazi za nanošenje tekućeg pudera i jako sam zadovoljna završnim finishom. Ocjena 5!

Posjedujete li bockalicu (ovu ili neku drugu)? Ima li netko možda MAC 187 da mi ih usporedi?

4 komentara :

  1. alittlemakeupobsessed13. prosinca 2013. u 20:00

    imam ovaj kist i volim ga jako <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Nemam ovaj kist ali ga svakako planiram naruciti. Divna recenzija draga <3 :**

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni je odlična ova bockalica, morat ću si barem još jednu naruciti :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja bi isto još jednu :-)

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena