subota, 15. ožujka 2014.

Shiseido Perfect Rouge PK 303 Pink Mesa

Prije nekoliko sam mjeseci u maminom neseseru (bez da ona zna :-D) otkrila Shiseido Perfect Rouge ruž u nijansi BE 303, isprobala ga i odmah se zaljubila u njegovu formulu i postojanost. Kako je meni stvarno malo potrebno da se nagovorim na kupnju ruževa, nije dugo trebalo da i sebi nabavim jedan primjerak.

 Shiseido Perfect Rouge PK 303

Shiseido Perfect Rouge dolaze pakirani u elegantnoj ambalaži metalik sive boje. Ambalaža je čvrsta i kvalitetna i meni jedna od najljepših koje imam. Obožavam tu japansku jednostavnost Shiseido proizvoda. Količina iznosi 4 grama, sasvim pristojno za ruž.

 Shiseido Perfect Rouge PK 303

Nijansa koju ja imam je PK 303 - Pink Mesa, a radi se o neutralnoj smeđoj nijansi sa rozim primjesama u sebi. Zapravo je skoro pa ista kao i boja mojih usana, samo dosta intenzivnija.

Obožavam ovu nijansu jer se da iskombinirati u bezbroj različitih lookova. Danju je kombiniram samo uz puder, malo rumenila i maskaru, a za noćne izlaske dodam još smečkaste nijanse sjenila iz UD Naked 1 palete i bronzer te Pupinu olovku za usne slične boje.  

 Shiseido Perfect Rouge PK 303

Formula ruža je nešto predivno, odavno me nisu neki ruževi osvojili kao ovaj. Izuzetno kremast i hidratantan, ovaj ruž pruža potpunu pokrivnost i bogatu pigmentaciju u samo jednom premazu. Jako mi se sviđa što je nijansa na usnama identična kao i u ambalaži. Iako je riječ o kremastoj teksturi, ovaj ruž se ne razlijeva preko ruba usana, što mi je vrlo bitno.
Okvirno, postojanost je nekih 6-7 sati (ali na meni većina ruževa dugo traje) nakon čega on ne gubi intezitet boje, ali se lagano osjeti da nema više njegujući učinak.

 Shiseido Perfect Rouge PK 303

Što reći, u ovom sam ružu pronašla sve ono što sam i očekivala - savršenu kombinaciju boje i hidratacije te ih preporučam svima koji vole pigmentirane, a njegujuće proizvode za usne. :-)

Cijena Shiseido Perfect Rouge ruževa iznosi 220 kn, a možete ih kupiti u svim parfumerijama koje drže Shiseido.

Jeste li isprobale ove ruževe? Koji trenutačno je vaš omiljeni ruž?
t

2 komentara :

  1. Krasna nijansa ... ja sam također jedan kupila prošli tjedan :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala :-)
    Pervect Rouge ruževi su uistinu divni, moja nova opsesija .-D

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena