petak, 20. lipnja 2014.

L'Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Conditioner

L'Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair regenerator je dizajniran za obnovu i revitalizaciju oštećene površine kose. Idealan je za oštećenu i suhu kosu, no i za onu normalnih vlasi. Njegova lagana formula neće otežati kosu, ali će joj pružiti dugotrajnu intenzivnu hidrataciju. Napredna tehnologija iz L'Oréal vraća vlagu kosi oštećenoj kemijskom obradom ili proizvodima za styling što uključuje bojanu kosu te onu koja je oštećena prekomjernom izlaganju toplini bez adekvatne zaštite.

L'Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Conditioner

Moram priznati kako do sada nisam imala dobra iskustva s L'Oréal Professionnel linijom. Konkretno, radi se o Liss Ultime liniji čiji mi je šampon za kosu izazvao samo takav nered na vlasištu, dok je maska iz iste linije kosu mastila i otežavala. Zbog toga sam dugo izbjegavala L'Oréal Professionnel proizvode. No kako sam se (opet) našla u situaciji da sam ostala bez regeneratora i nisam imala vremena čekati da mi stigne sa neta, u svom sam frizerskom salonu dobila preporuku za ovaj. I ostala ugodno iznenađena.

L'Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Conditioner

L'Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Conditioner je duo Absolut Repair linije koja obnavlja oštećenu kosu, a izbor proizvoda u njoj je velik - šampon, regenerator, maska, serum itd. Pakiranje je simpatično, manja zaobljena tuba od 150 ml. Miris regeneratora je nešto jači, salonski i zadrži se u kosi nekoliko sati nakon pranja. Osobno mi se i ne sviđa nešto previše, ali mi nije ni neugodan. 
Tekstura je tipična za regenerator - srednje gusta i lako se nanosi duž kose. Nanosim ga kao i svaki drugi regenerator: na ručnikom posušenu kosu nanesem obilniju količinu (jer mi je kosa sada već do struka), a zatim češljem sa širokim zupcima rasporedim cijelom dužinom pritom izbjegavajući vlasište. Regeneratore uvijek ostavim na kosi minimalno 3-4 minute, a zatim isprem. Već prilikom ispiranja osjeti se koliko je kosa mekana na dodir. Kod Absolut Repair regeneratora me najviše oduševilo koliko olakšava raščešljavanje. Rekla bih da je jedan od boljih po tom pitanju. Imam jako tanke, a duge vlasi sklone petljanju, a Absolt Repair ih majstorski otpetljava. Samim time, sprječava se i pucanje vrhova i lomljenje kose, stoga imate tople prepouke za njega ukoliko vas muče takvi problemi :-) Odličan je i kod zaglađivanja sitnih dlačica koje strše, a kosa je glatka i podatna na dodir.
Jedina mini zamjerka je što sam očekivala više sjaja u kosi nakon feniranja, no to se da popraviti nekim drugim proizvodom za završni finish.

L'Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Conditioner

Cijena regeneratora iznosi 120 kn, no na nekim mjestima sam vidjela da ide i do 135 kn. Na internetu, naravno, dosta jeftinij ;-)

Jeste li isprobali L'Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Conditioner? Imate li možda koju preporuku za neki drugi dobar L'Oréal Professionnel proizvod? Koji regenerator trenutno koristite?

Sastav: Aqua/Water, Cetearyl alcohol, Behentrimonium chloride, PEG 180, Amodimethicone, Cetyl Esters, Isopropyl alcohol, Hydroxyethylcellulose, Ethylhexyl methoxycinnamate, Lactic acid, Trideceth-6, Linalool, Chlorhexidine digluconate, Limonene, Cetrimonium chloride, Hexyl cinnamal, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, CI 19140/Yellow 5, CI 15985/Yellow 6, CI 17200/Red 33, Parfum/Fragrance. C45173/1.

6 komentara :

  1. Zvuči zanimljivo, pogotovo jer kažeš da odlično raspetljava kosu. :D
    Ja trenutno koristim L'oreal Ever Riche Nourishing & Taming regenerator i odličan mi je. Kosa nakon korištenja bude glatka i sjajna te se lako rasčešljava, a regenerator ne sadrži silikone, sulfate niti vosak. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja ne znam da li je do mene ili stvarno zivim u zabiti jer nikako da vidim ove L'Oreal proizvode za kosu u Sarajevu. Doduse, nisam ni obracala posebnu paznju (ruku na srce) ali bas cu da potrazim ovaj regenerator. Nikako da pronadjem neki koji bi mi odgovarao.

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš sam isla malo istražiti tu L'Oreal liniju Ever Riche, djeluje mi zanimljivo. A pakiranje je <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Ako ga ne uspiješ pronaći, uvijek ti preostaje on line shopping ;-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisam probala ovaj regenerator ali jesam masku, jer njima nekako više težim, i jako mi se svidjela :D Sad si me samo podsjetila koliko kaskam s recenzijama proizvoda za kosu :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Da, općenito im je cijela Absolut Repair linija navodno odlična. Ja bih voljela imati serum...

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena