ponedjeljak, 21. siječnja 2013.

Redken Hair Cleansing Cream

S obzirom da koristim Kérastase proizvode za njegu i styling, a poznato je da njihovi proizvodi sadrže dosta silikona, povremeno ubacim i neki šampon za dubinsko čišćenje.
Do sada sam u tu svrhu koristila Balea Pure & Fresh šampon, međutim, ne proizvodi se više. Zapravo, mislila sam se između Bumble & Bumble Sunday i Redken Hair Cleansing Cream šampona, no izbor je pao na ovaj. Kupila sam ga na osnovu odličnih recenzija po netu i moram priznati da sam jako zadovoljna.

Šampon dolazi u klasičnoj Redken ambalaži, a sadrži čak 300 ml proizvoda. Miris je svjež, citrusan, no ne zadržava se u kosi, što mi odgovara. Šampon se dosta dobro pjeni i odlično uklanja naslage drugih proizvoda koje, nakon nekog vremena, otežaju kosu pa ona izgleda beživotno i "mlitavo". 
Redken Hair Cleansing Cream
Prilikom ispiranja osjeti se onaj škriputavi osjećaj pod prstima, ali ne isušuje kosu i ne uzrokuje zapetljavanje. Kosa je nakon pranja izrazito sjajna, svježa, čista i nekako lakša. Obično nakon clarifying šampona preferiram dubinsku njegu za kosu, najčešće Moroccanoil masku. Nekako imam osjećaj da tada svi sastojci maske djeluju intenzivnije. Koristim ga 2 puta mjesečno, za moje potrebe sasvim dovoljno. I još jedan učinak koji mi se svidio - zadnja 2 mjeseca vlasište mi je bilo dosta iziritirano zbog stresa i često me svrbilo. Od kada sam ubacila ovaj Redken šampon u njegu, stanje se drastično popravilo, tj. mogu reći da su svi problemi nestali.

Kako sam stvarno oduševljena ovim šamponom, preporučam ga svima, čak i onima koji ne koriste nikakve styling proizvode, kako bi povremeno očistili vlasište od build up-a koji ostavljaju obični šamponi.
Kupljen je preko Feelunique stranice za 10.10 £.

2 komentara :

  1. Zalutala sam na tvoj blog tražeći recenziju za ovaj šampon :D odmah sam ga narucila, jedva čekam probati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super, sigurna sam da nećeš biti razočarana. Ja sam ga posudila i prijama da ga isprobaju i sad ga obe žele. :-D Kosa nakon njega ima baš zdravi, prirodni sjaj.

      Izbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena