četvrtak, 29. kolovoza 2013.

Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant BB Creme SPF 35

U prvom članku nakon povrataka s odmora predstavit ću vam jedan proizvod koji me oduševio. Riječ je o Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant BB Creme. Odmah na početku ću reći da sam se dosta namučila dok sam pronašla BB kremu koja će mi odgovarati, a vjerujte, testirala sam ih dosta - od drugstore do high end. O Estée Lauder kremi sam dugo čitala, a nakon što sam uspjela nabaviti tester u posudici (za jedno 8 korištenja), odluka je pala! A sada malo o samoj kremi te zašto me toliko oduševila.
Estee Lauder BB Cream
Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant BB Creme je pakirana u svijetloplavu tubicu sa preciznim vrhom. Tuba je sama po sebi mekana, tako da mislim da mi neće biti problem istisnuti i posljednju kap. Dolazi u dvije nijanse 01 Light i 02 Medium. Hm, tipično za BB kreme, ograničavajući izbor nijansi. No, ja sam se pronašla u 02 Medium, koja na prvi pogled djeluje tamno i narančasto, međutim lijepo se stopi s kožom. Tubica sadrži 30 ml kreme.
Miriše po krastavcima, baš osvježavajuće ljeti. Jedan veliki plus ide i za SPF 35, jer sve mi znamo važnost zaštite od sunca. ;-)
Tekstura je gusta. Stvarno gusta, mislim da nikada do sada nisam radila sa tako gustom podlogom. Zbog toga je potrebno brzo raditi sa kremom jer će te je u suprotnom teško razmazati. Iako nije potrebno, ja je obično nanosim nakon hidratantne kreme (trenutno Clarins Hydra-Quench Gel Cream). Probala sam i samostalno, a rezultati su identični.
Estee Lauder BB Cream 02 Medium
Učinak Estée Lauder BB kreme me oduševio! Krema je oil-free, što znači da je mogu koristiti i osobe masne te mješovite kože, kakva sam uostalom i sama. To mi je dosta važno, posebno sada ljeti kada su velike vrućine i koža se pojačano masti. Postojanost je zapanjujuća (kao u Taft reklami, haha)! Vjerujte mi na riječ - izdržala je plesanje cijelu noć na festivalima i koncertima ovog ljeta. I to doslovno, jer ujutro kada bih došla doma make up je izgledao jednako kao i navečer kada sam ga nanijela. Prekrivanje je srednje. Ten djeluje čisto i njegovano, suhi djelovi su hidratizirani, a masni mrvicu matirani. Ne previše, već taman da ten djeluje prirodno i dobije zdravi sjaj.

Jesam li je već dovoljno nahvalila? Nisam! :-D Naime, dužom uporabom ovog proizvoda primjetila sam da mi se koža nekako poboljšala. Uvečer kada uklonim make up, koža je izrazito mekana. Pretpostavljam da je zbog hijaluronske kiseline koju sadrži. Ili čega već. :-D Nije mi začepila pore niti izazvala reakcije na koži.

Cijena joj je 439 kn u Douglasa. Too much? Zasigurno, i meni samoj je ovo najviše što sam ikada izdvojila za neki proizvod za njegu/make up, ako izostavimo parfeme. Međutim, kada se sve zbroji i oduzme, nije mi žao niti lipe za ovako odličnu kremicu. 

Jeste li isprobale Estée Lauder DayWear BB kremu? Koja je vaša omiljena BB krema i jeste li uopće pale na cijeli ovaj trend BB, CC, XX krema?

4 komentara :

  1. Nisam probala ali dobro zvuči, jako dobro!! :D
    Prošlo ljeto je bila BB manija, isprobala sam hrpu korejskih i one su mi ipak ostale the best of the best! Holika Holika petit clear i Missha Perfect cover su mi najdraže ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjeruj, i više je nego dobra. :-)Ali za tu cifru, bilo bi suludo da nije.
      Korejske nisam probala. :-(

      Izbriši
  2. A jel za suhu kožu? Nisam isprobala, meni je najbolja bila Missha. Zapravo, još je uvijek. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hm, ne bih ti znala reći. Najbolje da pitaš u parfumeriji da ti daju malo u posudicu pa je možeš dobro isprobati. Mene mješovitu odlično hidratizira.

      Izbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena