subota, 4. siječnja 2014.

NUXE Rêve de Miel gel

Hello! Evo nas u 2014. godini, nadam se da ste guštale na dočeku te da ste se dobro zabavile. :-) A u prvom članku ove godine predstavljam vam jedan proizvod koji me već na prvo korištenje osvojio. Radi se o NUXE Rêve de Miel gelu za umivanje. Godinama sam slušala hvalospjeve o njemu, no kako sam obično vjerna jednom proizvodu duže vremena, tek sam ga nedavno odlučila isprobati. Čišćenje je za mene najvažniji korak u njezi lica te ga nikada ne preskačem. Zbog toga mi je vrlo važno da je proizvod koji koristim nježan, a istodobno i učinkovit.

NUXE Rêve de Miel Gel

NUXE gel za umivanje dolazi u dužoj prozirnoj bočici sa pumpicom. Pumpica je čvrsta, ne klima se i kada je zatvorim ne dolazi do prolijevanja proizvoda, tipa prilikom transporta. Plus je i prozirna ambalaža kroz koju možete vidjeti koliko vam je proizvoda ostalo.

Rêve de Miel sadrži čak 94,9 % sastojaka prirodnog porijekla. Ekstrakti bagrema i lipe učinkovito čiste lice i vrat, a iznimno blaga osnova s cvjetovima breskve i limete smiruje kožu. Gel je namijenjen svim tipovima kože, a posebno je namijenjen za suhu i osjetljivu kožu lica. Kod njega me posebno oduševio miris. Mislim da neću pretjerati ako kažem da je ovo proizvod za umivanje sa najljepšim slatkasto medenim mirisom ikad. Doslovno ga poželite probati, miriše kao neki slatkiši :-P   

NUXE Rêve de Miel Gel

Formula je poprilično gusta, skoro kao pravi med te se ne pjeni (ne sadrži sapun). Ovaj gel čak i svojom zlatno smeđom bojom podsjeća na med. Koristim ga ujutro i navečer. Ujutro za osvježenje, a navečer nakon uklanjanja make up-a Shu Uemura uljem. Za mene je sasvim dovoljan jedan pritisak na pumpicu, a količina koja izađe je dostatna za cijelo lice. Jednostavno ga umasiram na vlažnu kožu te isperem, a rezultati su odlični. Koža je vidljivo čišća, mekana na dodir te pripremljena za daljnju njegu. Nakon ispiranja se osjeća skoro pa škriputavi osjećaj pod prstima, ali neka vas to ne zavara. Ovaj gel mi nije niti malo isušio kožu, već naprotiv - ona je gipka i elastična na dodir. Apsolutno proizvod za svaku pohvalu i preporuku.

NUXE Rêve de Miel Gel

Cijena NUXE Rêve de Miel gela iznosi okvirno 110 kn za 200 ml proizvoda, a može se kupiti u svim ljekarnama koje drže NUXE asortiman.

Koja je vaša omiljena umivalica? Jeste li isprobale Rêve de Miel gel?

10 komentara :

  1. alittlemakeupobsessed4. siječnja 2014. u 14:54

    divan je i jako ga volim, a jako dugo ga nisam kupila. kad potrošim trenutnu umivalicu, mislim da kupujem :)
    Inače je moj favorit Caudalie pjena <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Hm, vidiš Caudalie nisam još isprobala iako obožavam njihove proizvode i za lice i za tijelo. Mislim da oni imaju i mini verzije pa bih mogla uzeti jednom za probu. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Oh, otkada ga planiram kupiti i stalno mi se nesto novo isprijeci - muke po umivalicama :)) Ali zaista, mislim ga jednom i kupiti posto je dosta, dosta hvaljen. Drago mi je da i tebi odgovara :**

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni je žao što ga i ranije nisam uzela, ali sam se držala L'Occitane Angelica gela pa nisam ni isprobavala ništa drugo

    OdgovoriIzbriši
  5. E, njega idućeg kupujem kad potrošim LRP fiziološki gel.
    Skida li ti Nuxe imalo šminku ili ga koristiš baš isključivo nakon ulja i ujutro?

    OdgovoriIzbriši
  6. Nakon ulja i ujutro. Ali sam ga isprobala samog nakon dočeka jer nisam imala ulje sa sobom i super je očistio kožu. Jedino ga nisam koristila oko očiju, tako da ne znam peče li. :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Obožavam. Poslije Apivite. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ma ja sam htjela tu apivitu, ali je uopće nije bilo u nijednoj ljekarni. :-( Ali i NUXE je savršena umivalica <3

    OdgovoriIzbriši
  9. Davno sam ga imala i bio mi je dobar. Nuxe je inače super, sad razmišljam o Nuxellance.

    OdgovoriIzbriši
  10. Nuxellance i mene privlači. :-)

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena